Home ] Kontakt ] [ Upute ] Registracija - pregled ] Narudžba zakona ] zadnje promjene ] Popis ukinutih zakona ] Zakoni ]

Home
Kontakt
Upute
Registracija - pregled
Narudžba zakona
zadnje promjene
Popis ukinutih zakona
Zakoni

    

     - STUDENTI -

 

 

DEMO za lakše snalaženje

 

 

Zakoni

         Cilj i svrha ovih stranica je približiti trenutnu zakonsku regulativu krajnjim korisnicima. Problematika s kojom se svi susrećemo pri korištenju zakona je njihovo često mijenjanje, pa da bi došli do nekog članka iz nekog zakona koji je mijenjan npr. 5 puta, moramo pronaći sve izmjene i dopune tog zakona, pregledati ih i tek onda možemo vidjeti sa sigurnošću koji je sadržaj tog nečega što nam treba.

           Ovim stranicama nastojao sam izbjeći taj mukotrpni put koji mora proći svatko tko hoće pronaći nešto u zakonima, te sam ih koncipirao na slijedeći način:

-         početno, dat je popis svih zakona koji su trenutno važeći u RH

-         kad izaberete zakon koji vas zanima prelazite na drugu stranicu, gdje je vidljivo od čega se taj zakon sastoji, tj. osim osnovnog zakona koliko je bilo izmjena i dopuna tog zakona, datum izlaženja u Narodnim novinama, te broj Narodnih novina

-         ako je bilo izmjena, ispravaka ili dopuna zakona nudi se autorski pročišćeni tekst svakog takvog zakona

-         na kraju moguće je vidjeti i sadržaj članaka koji je bio važeći do određene izmjene.   

-        u slučaju da niste pronašli traženi zakon, pogledajte spisak zakona koji su prestali važiti koja se nalazi pod opcijom ZAKONI na kraju stranice

               Svi tekstovi su instruktivnog  karaktera, tj, za stopostotnu sigurnost izvršite provjeru u štampanom izdanju NN-a.  

                Trenutno punimo bazu podzakonskih akata na način da se svi podzakonski akti doneseni temeljem nekog zakona nalaze na jednom mjestu, pa iza spiska svih izmjena nekog zakona i pročišćenog teksta imate mogućnost izbora pregleda svih podzakonskih akata.

         Za sve zakonske tekstove nudimo mogućnost da Vam na Vaš zahtjev dostavimo isprintan ( formata A4 ) tekst bilo kog zakona koji se nalazi na našim stranicama. Ispisani tekst sadrži tekstove svih obuhvaćenih zakona i izvorni tekst mijenjanih članaka, te je uvezan spiralnim uvezom. Kod svakog zakona je naznačena njegova veličina po broju stranica, a cijena ispisa je 60 lipa + pdv po strani. Za sve zakone veličine do 15 strana jedinstvena je cijena 9 kuna + pdv. Pored navedenog moguća je dostava teksta bilo kog zakona putem e-maila sadržajno istog kao za ispis, a cijena je 0,40 lipa + pdv po stranici. Za sve zakone koji se dostavljaju e-mailom veličine do 15 strana jedinstvena je cijena 6 kuna + pdv.

         Za narudžbe bilo koje vrste potrebno je kliknuti na opciju NARUDŽBA ZAKONA do koje se može doći s svakog mjesta na stranicama, a dalje kroz sam postupak će Vas voditi program.

        Registracija

Svaki posjetioc na stranice ima mogućnost besplatnog korištenja stranica jedan dan, uz uvjet da se registrira kao posjetioc na opciji  REGISTRACIJA - PREGLED. Po ispunjavanju traženih podataka, automatski dobiva odgovor na svoj e-mail u kom je navedena zaporka neophodna za nastavak pregledavanja stranica. Nakon proteka gratis perioda za daljenje korištenje stranica potrebno je pretplatiti se po istoj proceduri koja je opisana.

Narudžbe

         Narudžbu smatramo pravovaljanom  ako su popunjeni svi relevantni podaci koji se traže u obrascima, a za narudžbe koje se dostavljaju putem pošte zaračunavamo troškove pakiranja i slanja u visini od 22 kune.

 

        Cijene svih usluga se automatski zbrajaju i za svaku pojedinu uslugu narudžbe ili registracije dobijete podatke za uplatu, a usluga se aktivira odmah po primitku uplate ili predočenju dokaza o uplati.